ΙΣΤΟΡΙΑ

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟΥ ¨ΣΥΡΙΓΟΣ¨ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΥΡΙΓΟΣ ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΑΡΕΛΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.

10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΙΔΡΥΩΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΒΑΡΕΛΙΑ ΚΑΙ ΧΥΜΑ ΚΡΑΣΙ.

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΤΕΧΝΗ, ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΗ ΒΑΡΕΛΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΒΑΡΕΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΩΤΙΑ.

ΤΟ 1984 ΙΔΡΥΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΟΙΝΟΠΟΕΙΟ ΒΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΥΡΙΓΟΣ.

ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΠΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ, ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ , ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ, ΣΤΗ ΨΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ , ΤΕΛΟΣ, ΤΩΝ ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΚΡΑΣΙΟΥ.

ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΟΙΝΟΓΕΥΣΕΙΣ ΣΥΡΙΓΟΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙΝΟΥΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΛΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΙΚΗ . ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΤΟΥΣ 600 ΤΟΝΟΥΣ.

ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΦΙΝΕΤΣΑΤΗ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ, ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΥΓΕΣ ΑΣΥΡΤΙΚΟ, ΤΟ ΕΚΛΕΚΤΟ ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ, ΤΟ ΕΥΚΟΛΟΠΙΟΤΟ ΛΕΥΚΟ ΞΗΡΟ, ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ CHARDONNAY, ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΙΛΕΝΙΟ ΡΟΖΕ ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΟΙΝΟΥ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΟΥΡΑΝΙΣΚΟ.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΚΡΗΤΗΣ.
ΟΥΖΟ, ΜΑΣΤΙΧΑ, LIMONCELLO, ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΡΟΥΤΩΔΗ ΛΙΚΕΡ.

ΒΑΡΕΛΙΑ ΔΡΥΗΝΑ.